arrow_drop_up arrow_drop_down
Businesscoach Saskia Emmerink

Saskia Emmerink, in haar vrije tijd schipper & gids

wijkt niet van haar innerlijke koers

Laserfocus

Met een laserfocus kijkt de Human Design Projector diep in de aura van de ander 

Spirituele principes

Lifepath 9 staat voor een leven lang handelen vanuit hogere spirituele principes

Waarzegger ;-)

De waarheid wordt uitgedrukt door de autonome identiteit van de 6/2 Projector

 Kenmerkend voor mijn aanpak
Ik werk graag met  de ondernemer, die zowel praktisch als poëtisch is en die zowel verdienstelijk als vervullend wil ondernemen. Die nu meer dan ooit de noodzaak voelt om het (business)roer om te gooien en die toe is aan een echt transformerend traject. Van back to basics tot en met de creatie van een nieuw businessconcept of online platform onder mijn bezielende begeleiding.


Zien wie je echt bent en welke rol en betekenis je hebt in de wereld
Dat is m'n kracht vanuit mijn kosmische ontwerp als Projector (berekend vanuit Human Design). Human Design is een synthese van esoterische & moderne wetenschappen. In het Human Design diagram™ is visueel direct zichtbaar hoe je wordt beïnvloed door de omgeving en waar je echt jezelf bent. Vanuit je authentieke Zelf kun je beter navigeren in je eigen (ondernemers) leven.

Over Projector & Human Design

Human Design kent grofweg 4 ontwerp-types: Manifestator, Generator, Projector & Reflector

Projectors beslaan 21% van de mensheid en hun rol is gids van de energie-types Manifestors/Generators (78% van de mensheid) te zijn.
De Projector heeft de mogelijkheid om de ander echt te zien en voelen. Hun gave is om met energie van anderen te werken en deze te kanaliseren. De projector is hier niet om te werken maar om dingen te zien, te verhelderen, te delen en om te leiden.


Zij zien wat er bij de ander leeft en wat hun hogere potentieel is

Met hun laserfocus en sterk ontwikkelde zesde zintuig zijn ze heldervoelend. Herkennen ze de talenten en capaciteiten van anderen, zodat ze hen kunnen begeleiden om hun autoriteit en energie zo efficiënt mogelijk in te zetten. Helaas heb ik jarenlang niet vanuit mijn autoriteit geleefd maar vanuit de energie van de Manifestor, wat bijna resulteerde in een burn-out en waar ik je voor wil behoeden.

Over roots & levensroute

Geboren in de havenstad Hoorn

Zat ik vroeger als kind geboren onder een waterteken, al uren op of aan het water. Om de horizon te schetsen of op m'n zelfgemaakte vlot te spelen. Nu terugkijkend, doe ik waar ik vroeger al blij van werd. Met m'n Frissekoers trajecten, combineer ik mijn privè passie (varen) met m'n zakelijke passie (jouw kracht vormgeven) en dat is niet zonder slag of stoot gegaan.


Een verkort leertraject op de Grafische School

Zorgde er voor dat ik al op m'n 16e met m'n overvolle tekenmap (ook overvol van enthousiasme :-) onder de arm langs de reclamebureau's in Amsterdam liep. En het was bij de eerste (en de beste) al raak. Na vijftien bureau-jaren, met prachtige functies (van Studio manager tot assistent Art Director) en met lange dagen en korte deadlines, verlangde ik naar zelfstandige vrijheid.

Over omzet & opgefokt ondernemen

Eerst als backpacker een ruime maand ontstressen in India

 Want dat zou er vast niet meer van komen als zelfstandig ondernemer, fluisterde ik mijzelf in. En zo trok ik als onervaren backpacker met een vriendin (minstens zo onervaren) van armoedige commune naar commune. De ongeorganiseerde reis had veel hobbels onderweg en was een reis om nooit te vergeten, door de cultuurschok, weken ziek zijn van niet in-enten maar vooral door de vriendelijke volgelingen.


Klaar voor de start van mijn eigen bureau in 1994

Ik werkte voor kleine MKB'ers en voor grote multinationals (TNT, Airmiles, Bison, P&O North Sea Ferries) maar raakte in 2004 bijna in een burn-out, mijn meditatie ervaring was m'n redding. Ik snapte het niet, hield van mijn werk, was vormgever in hart en nieren, ik won een 3-tal design awards, de opdrachten waren groots, de klanten blij en de portomonaie gevuld. Toch kon ik mij niet ontspannen.

Businesscoach Saskia Emmerink

"Ga vooruit terwijl je gisteren zachtjes loslaat,

vandaag leeft en morgen omhelst"


Over ontspannen & je echte zelf ontdekken

Persoonlijke ontwikkeling als fundament voor mijn zakelijke ontspanning

Gevangen zitten in een zelf gecreërde gevangenis, zo voelde ik me: ik kon niet omgaan met deadlines, ik miste een diepere vervulling en de vrijheid waar het me om te doen was, voelde ik niet meer. Ik heb m'n bureau op een laag pitje gezet en ben diverse HBO coach opleidingen gaan doen zoals o.a.: Humanistic NLP, Energetische Psychologie, Body & Mind Language maar ook Businesscoaching.


Andere businessmodellen creëren

En het creëren van andere persoonlijke patronen, zorgde voor zakelijke ontspanning en ging steeds meer ondernemers zoals ik begeleiden die van koers geraakt waren (zowel privè, zakelijk als financieel). Loop je vast en heb je geen idee hoe er uit te komen of zie je een gat in de (online) markt en je weet niet hoe dat op te zetten? Stap dan bij mij aan boord, je stapt er opgefrist weer vanaf :-)

Businesscoach Saskia Emmerink

Frissekoers Reading

In een sessie van 1,5 uur bespreken we jouw Kosmische ontwerp, wat jouw kracht is en welke business kansen er voor je liggen.

Businesscoach Saskia Emmerink

Frissekoers Guiding

Naar keuze 1 op 1 of in kleine groep begeleid ik jou om je business vanuit jouw hoogste potentieel verdienstelijk vorm te geven.

Businesscoach Saskia Emmerink

Frissekoers Design

Als je wilt, kan ik ook jouw brand, logo, website of totale online business platform voor je vormgeven en je leren dit zelf te beheren

Frisse wind door je business? Laten we vrijblijvend zoomen!

Dan kan ik inzoomen op al je vragen en voelen we gauw genoeg aan of onze samenwerking gaat werken.

Cookies